Hi, ik ben Martine!

Ik help je pand sneller verkopen of verhuren

door slimmer je pand in te richten zodat mensen

een veilig gevoel krijgen en ze direct overtuigd zijn

Jij bent op zoek naar een manier om je woning beter en sneller te verkopen. Jij voelt aan dat het anders kan, dan het nu is!

Ik ken alle in’s en out’s van vastgoedstyling en kan ook jou helpen zodat je woning sneller en beter verkocht of verhuurd wordt.

Ik ben Martine en ik ben overtuigd dat met een doordachte aanpak je pand nog sneller en met de juiste meerwaarde verkocht of verhuurd wordt.


Wie ik ben?


Ik ben Martine van Affine.

Van jongsaf aan doorbladerde ik elk interieur boekje omdat ik ontzettend geïnteresseerd was in interieur en ik altijd belangrijk vond dat het thuis veilig aan voelde.

Uiteindelijk ben ik eerst begonnen in de banksector en heb ik daar 25 jaar gewerkt, weliswaar in een onveilige sfeer, tot dat ik thuis kwam en ik die aangename veilige thuissfeer weer voelde. Na 25 jaar vond ik het belangrijk om mijn passie te volgen want ik gun ook andere mensen om thuis te komen in een aangename veilige omgeving. Dat is waarom ik op dit moment vastgoedstyling doe.

Nu langer dan 3 jaar maak ik woningen veiliger door een thuissfeer te creêren voor kandidaat-kopers of huurders.

Ondertussen al meer dan 50 woningen ingericht mét gewenst resultaat tot verkocht of verhuurd.

Ontmoet het gezicht achter Affine.

Gehuwd en moeder van Olivier, Laure en Louis. 

Voorheen werkte ik als administratief medewerker in een bank in Brussel. Altijd gewerkt in teamverband en was ik een verstokte pendelaar (wie had dat ooit gedacht).

Na 24 jaar in deze sector kreeg ik een heftige burn-out. Door me terug te trekken in mijn aangename veilige thuis ben ik uit die burn-out gekomen. Dit heeft me wakker gemaakt, het was tijd voor verandering en doen waar ik blij van word, nl. aangename interieurs creëren.

Een veilige thuishaven, dat gun ik ook mijn klanten.

Hoe je me het best kan beschrijven?

Zoals ik ben, leergierig en resultaatgericht, ga ik ook voor affiniteit en finesse. Inderdaad, Martine van Affine.

Inrichten en decoreren, het geeft me een boost aan energie.

Daarnaast hou ik van eerlijke, warme mensen en vooral het persoonlijke contact met mijn klanten mét de glimlach natuurlijk!


"Weer een realisatie in
NO TIME dankzij de staging by Affine! Een lege woning wordt meteen een ‘huis’ en daardoor weer een ‘thuis’! Top! Al enkele keren Affine ingeschakeld en met succes!

- Phyllis, Immo Momento

"De samenwerking met Martine verliep erg vlot. Door de styling konden kandidaat-kopers een beter beeld vormen van de woning. Toen de woning nog niet bemeubeld was, dachten veel kandidaat-kopers dat er bijvoorbeeld geen zetel of tafel kon staan. Met de meubels werd duidelijk dat dit wel kon. De ruimtes toonden ook groter. Kortom, een absolute aanrader!"

- Flore Verhulst, Immo Francois Ieper

"De bezoekers waren erg onder de indruk van de mogelijkheden die het appartement biedt en door de aankleding konden zij zich een realistischer beeld geven van hoe het zou kunnen zijn; wat opviel is dat de aankleding alles een ruimer beeld geeft, dat nog versterkt wordt door de lichte kleuren en de combinatie wit, beige en grijs. Ik kan het eenieder die zijn appartement in een aantrekkelijkere vorm wil tonen slechts aanraden om de stap te zetten naar AFFINE."aanrader!

- Ronny Anica

"Affine is gewoon top! Professionele aanpak en oog voor detail. De woning krijgt direct een instant wow-gevoel en was verkocht op de eerste dag."

- Ellen Thio

"Snelle en adequate aanpak met visie! Wij ervoeren onmiddellijk concreet resultaat na de restyling van Affine en kregen te horen van prospecten en kandidaat-kopers dat de styling mooi oogde en een goed beeld gaf van de bruikbare oppervlakte van de verschillende ruimtes. Een aangename vaststelling en vooral een meerwaarde bij bemiddeling."

- Yves Serbruyns, ADW Immo

"Er was een snelle en vlotte communicatie waardoor de inrichting van het appartement zeer snel kon plaatsvinden. Het appartement werd smaakvol ingericht. Bovendien werd er een dag voor de kijkdag nog een laatste controle gedaan zodat alles perfect stond."

- Hannlore Ostyn, Immo Francois Kortrijk

"Nooit gedacht dat het resultaat zo spectaculair zou zijn. Dankzij Martine van Affine werd een saaie grijze woning onmiddellijk een aantrekkelijk pand om te verkopen. Op die manier is niet alleen de publiciteit aantrekkelijker, maar ook de sfeer in de woning is een pak aangenamer geworden."

- Willem-A. B., Properties Makelaars

"Het was een uiterst professionele en aangename samenwerking. De communicatie verliep zeer vlot, alle afspraken werden perfect nageleefd. Het resultaat was met zeer veel oog voor detail afgewerkt. Het beste bewijs is dat uit ons project onmiddellijk een nieuwe klant gevolgd is voor Affine! Alle reacties waren unaniem positief. Het fotomateriaal was snel beschikbaar en zeer bruikbaar. Een verdere samenwerking zit er zeker in."

- Sonja De Coster

"Na een lange zoektocht zijn we bij Affine terechtgekomen voor de styling van onze leegstaande panden. Vanaf het eerste contact was er een bepaalde klik met Martine en voelden we een hoge betrokkenheid van haar kant bij niet alleen de styling maar ook het verkoopproces in zijn totaliteit. Nadat ze het pand zeer mooi had ingericht, bleef ze de verkoop opvolgen en de afwikkeling verliep vlekkeloos. Zeer tevreden over onze eerste samenwerking."

- Bart Roelandt, Fine Homes

Op welke manier ik te werk ga?


Ondertussen heb ik mijn knowhow sterk opgebouwd.

Door middel van een doordachte aanpak zet ik de sterke troeven van het pand in de verf.

Met de juiste strategie ga ik voor afwerking, maar vooral voor dat resultaat. 

Mijn focus ligt voornamelijk op een geslaagde aankleding én presentatie van de woning, met het vlugger verkopen of verhuren als kers op de taart!

Ik haal alles uit de kast om je pand met de gepaste en persoonlijke “touch” een “upgrade” te geven.

Dit kan gaan van louter praktische handige tips tot een gepaste aankleding van de (lege) woning. Zo kijk ik naar het lichtinval en hou ik rekening met de aanwezige materiaalkeuze.  

Op die manier valt het pand nog meer op en maakt het toegankelijker voor jouw doelpubliek, want alles start bij die eerste juiste indruk, ook online!


Als vastgoedstyliste, mijn creativiteit tonen én woningen sterker op de vastgoedmarkt zetten, met als kers op de taart een snellere verkoop of verhuur?

 I’m in!

Wie of wat is Affine?

Affine, dat is vastgoedstyling met finesse. Dat is ook Martine Piron, een gepassioneerde onderneemster die de vastgoedmarkt vanuit een andere hoek bekijkt en haar persoonlijke aanpak inzet zodat panden sneller verkocht of verhuurd zijn.


Wat raad ik je aan?

Samenwerken met mij?

Wil jij ook geen tijd verliezen en je pand sterker én slimmer op de markt zetten?

Let's meet!

JA IK WIL GRAAG MEER WETEN 
Share on InstagramShare on LinkedIn